Родители

Откриватели - християнски уебсайт за деца, с предложение за пасторска подкрепа.
Otkrivateli.com е мястото в световната мрежа, където децата могат да дойдат, за да научат повече за Божието Слово и как то се прилага към живота им

Съдържанието на нашия уебсайт е специално предназначено за деца. На нашия уебсайт можете да намерите:
- Истории от Библията: децата научават в игра важното съдържание на Библията. Те са активни като изследователи, авантюристи, търсачи на съкровища ..., решават пъзели и отговарят на въпроси.
- Вълнуващи истински истории от цял свят, както и невероятни неща от природата и вселената.
- Градинска игра за създаване и отглеждане на онлайн градина. 7 полета могат да бъдат изорани, мулчирани, изкопани, засети, засадени и прибрани.
- Сезонно ограничени оферти за Коледа и Великден.
Редовно се добавя ново съдържание.

Пасторска подкрепа от нашите навигатори
Много деца се чувстват самотни, необичани и неразбрани, изпитват страхове и живеят в трудни обстоятелства. Имаме система за кратки съобщения специално за тези деца на нашия уебсайт. Децата могат да ни пишат доброволно и анонимно.
Нашите навигатори отговарят на всеки един поотделно и лично, насърчават децата, идват заедно с тях в техните нужди и отговарят на техните въпроси.
Нашите навигатори посочват помощта и утехата на Библията и Исус Христос и се молят за децата. Те са специално обучени за тази работа.
Ако е необходимо, ние ще насочим търсещите съвет към професионални съветници-специалисти.

Otkrivateli.com вярва в силата на Божието Слово и ние призоваваме както децата, така и техните родители да използват и да се наслаждават на нашия уебсайт.

Родителски достъп в Otkrivateli.com
Нашата цел е да помогнем на родителите да разберат, че децата им имат безопасно и забавно онлайн изживяване. Родителите са поканени да разгледат Otkrivateli.com, за да се убедят сами, че Otkrivateli.com е място, където децата могат да учат за Бог и да се забавляват в безопасна среда.

Otkrivateli.com може да предостави връзки към други уебсайтове, които може да имат собствени практики за събиране на информация. Тези други уебсайтове се управляват от техните собствени политики за поверителност или практики за събиране на информация, които може да са съществено различни от нашите. Насърчаваме посетителите на други уебсайтове да прегледат правилата за поверителност и практиките за събиране на информация на тези уебсайтове.

Въпроси/притеснения?
Ако имате някакви въпроси, коментари или притеснения относно политиката и/или практиките за поверителност на Otkrivateli.com, моля, свържете се с нас, като използвате информацията в горната част на тази страница.