Родители

Otkrivateli - християнски уебсайт за деца.
Otkrivateli.com е местоположението в световната мрежа, където децата могат да дойдат, за да научат повече за Божието Слово и как се прилага към техния живот, както и да играят игри, чуват техните мнения и общуват със специално обучени възрастни "навигатори" които ще им помогнат от Божието Слово по личен, но не застрашаващ начин. Всички "навигатори" са внимателно проверени, преди да им бъде разрешено да участват.

Подкрепа от нашите навигатори
Много деца се чувстват самотни, необичани и неразбрани, имат страхове и живеят в трудни обстоятелства. На нашия уебсайт имаме система за кратки съобщения, особено за тези деца. Децата могат да ни пишат доброволно и анонимно.
Нашите навигатори отговарят на всеки поотделно и лично, насърчавайки децата, бидейки заедно с тях в техните нужди и отговаряйки на техните въпроси.
Нашите навигатори посочват помощта и утехата в Библията и Исус Христос и се молят за децата. Те са специално обучени за тази работа.
Ако е необходимо, ще насочим търсещите съвет към професионални специалисти.

Otkrivateli.com вярва в силата на Божието Слово и призоваваме както децата, така и техните родители да използват и да се наслаждават на нашия уебсайт.

Родителски достъп в Otkrivateli.com
Нашата цел е да помогнем на родителите да гарантират, че децата им имат безопасно и забавно онлайн изживяване. Родителите са поканени да разгледат Otkriwateli.com, за да се убедят сами, че Otkrivateli.com е място, където децата могат да научат за Бога и да се забавляват в безопасна среда.

Otkrivateli.com може да предоставя връзки към други уебсайтове, които може да имат свои собствени практики за събиране на информация. Тези други уебсайтове се управляват от техните собствени политики за поверителност или практики за събиране на информация, които могат да бъдат съществено различни от нашите. Насърчаваме посетителите на други уебсайтове да преразгледат политиките за поверителност и практиките за събиране на информация на тези уебсайтове.

Въпроси / притеснения?
Ако имате въпроси, коментари или притеснения относно политиката за поверителност и / или практики на Otkrivateli.com, моля, свържете се с нас, използвайки информацията, намерена в горната част на тази страница.